Panda-dance
Image default
cinema

Filme cu o intrigă bazată pe un singur actor

Publicitate

Luna
Regatul Unit, Statele Unite, 2009.
Fantastic, dramă.
Durata: 97 de minute.
IMDb: 7,8.
Astronautul Sam a petrecut trei ani pe partea din spate a Lunii, urmărind producerea unui gaz foarte rar. În acest timp, el a fost pe cont propriu. Spre sfârșitul contractului său, Sam începe să realizeze că pierde contactul cu realitatea.
Rolul principal este interpretat de Sam Rockwell, ceilalți actori abia dacă apar în cadru. Robotul cu care vorbește protagonistul este dublat de Kevin Spacey.

Cast Away.
SUA, 2000.
Dramă, melodramă, aventură.
Durata: 143 de minute.
IMDb: 7,8.
Chuck Noland, un angajat al unei mari companii, este complet absorbit de munca sa. Abia își găsește timp pentru el însuși și pentru viața personală. Totul se schimbă atunci când un avion se prăbușește și Noland se trezește singur pe o insulă. El trebuie să învețe modul în care să supraviețuiască în sălbăticie.
Filmul lui Robert Zemeckis, cu Tom Hanks în rolul principal, a devenit un film cult aproape imediat ce a fost lansat. Actorul a câștigat un Glob de Aur pentru rolul unui bărbat care încearcă să nu înnebunească. Da, nu doar Tom Hanks apare în cadru, dar cea mai mare parte a imaginii este dedicată personajului său.

 

Publicitate

Articole similare

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta t