Panda-dance
Image default
cinema

Cele mai bune filme despre temerile umane

Publicitate

Plimbare
SUA, 2015.
Biografie, dramă, thriller.
Durata: 123 de minute.
IMDb: 7,3.
1974. Funambulistul francez Philippe Petit este pregătit să realizeze ultima sa cascadorie – să meargă pe funia elastică între Turnurile Gemene din New York. Toată lumea – de la prieteni la polițiști – încearcă să-l oprească. Dar Petit este dispus să facă orice este nevoie pentru a reuși să meargă la 400 de metri înălțime.
Filmul, „The Walk”, se bazează pe evenimente reale. Regizorul Robert Zemeckis a reușit să construiască scenele în așa fel încât spectatorul să se simtă ridicat deasupra solului. Acest lucru face ca filmul să fie aproape insuportabil pentru cei care se tem de înălțime.

Îngropat în viață
Spania, Marea Britanie, Franța, Statele Unite ale Americii, 2010.
Thriller, dramă, polițist.
Durata: 95 de minute.
IMDb: 7,0.
Un soldat american este rănit în timpul unei operațiuni în Irak. Bărbatul care se trezește își dă seama că se află într-un sicriu. Eroul încearcă să-și dea seama cum a ajuns sub pământ și cine ar putea fi în spatele înmormântării sale. Între timp, oxigenul devine din ce în ce mai rar.
„Buried Alive” întruchipează una dintre cele mai înfiorătoare temeri – trezirea într-un sicriu. Cu toate acestea, în film, personajul este îngropat cu telefonul său mobil, ceea ce dă cel puțin o speranță de salvare. Bugetul filmului a fost de doar 3 milioane de dolari, dar a fost suficient pentru a prezenta un simț străvechi al groazei.

Zbor de șerpi
SUA, Germania, 2006.
Thriller de acțiune.
Durata: 105 minute.
IMDb: 5,5.
Un număr gigantic de șerpi apar la bordul unui avion. Misiunea lor este de a-l ucide pe unul dintre pasageri, care este martor într-un caz foarte important. Doar agentul FBI Neville Flynn, care se ocupă fără milă de reptilele care atacă oamenii, îl poate salva.
„Snake Flight” exploatează foarte direct și fără rușine frica de șerpi. Sunt exact atâția pe ecran câți a reușit să încapă. Rezultatul este un film destul de B-movie cu Samuel L Jackson în rolul principal.

 

Publicitate

Articole similare

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta t