Panda-dance
Image default
cinema

„Toate fricile lui Bo” este frumoasă. E ca un vis nebunesc în care trăiește Joaquin Phoenix.

Publicitate

Pe 4 mai, a avut loc premiera filmului „Toate fricile lui Boe”. Regizorul acestuia, Ari Aster, este cunoscut ca autorul cărților Reincarnation și Solstice. Cele două filme de groază, realizate cu sprijinul studiourilor A24, au figurat în mod constant pe listele celor mai bune filme ale ultimului deceniu. Cu toate acestea, regizorul a ținut în minte ani de zile ideea unui film, cu totul diferit de celelalte proiecte ale sale. În 2011, Astaire a regizat scurtmetrajul Bo, iar de atunci a lucrat la scenariul lungmetrajului.
În urma succesului înregistrat de Solstice, A24 i-a oferit lui Astaire 35 de milioane de dolari și libertate creativă deplină. Joaquin Phoenix, primul care a primit scenariul, a acceptat imediat să joace în rolul principal. Pentru film, el și-a schimbat încă o dată imaginea.

Reluarea intrigii din Toate fricile lui Bo este inutilă, dar totuși. Personajul principal este un bărbat pe nume Bo. El este pe cale să zboare pentru a-și vizita mama la aniversarea morții tatălui său, pe care nu l-a văzut niciodată. Cu toate acestea, circumstanțe neprevăzute îl împiedică – Bo se trezește mai târziu decât ar trebui. Se trezește târziu și speră să prindă zborul, dar cineva îi fură cheile de la apartament și valiza când ajunge acasă. Își sună mama și îi spune ce s-a întâmplat, dar ea nu-l crede. A doua zi, Bo decide să vorbească din nou cu ea, dar află că tocmai a murit – un candelabru a căzut peste ea. El face tot posibilul să meargă la înmormântare, dar este deranjat în repetate rânduri de un accident de mașină, de psihopați sau de locuitori ai pădurii.

Publicitate

Articole similare

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta t