Panda-dance
Image default
jocuri

Jean-Claude Van Damme apare în sfârșit în Mortal Kombat

Publicitate

El va fi pielea luptătorului al cărui prototip a fost. Poți ghici cine este?

Recent anunțat, Mortal Kombat 1, următorul joc din franciza de jocuri de lupte veche de 30 de ani, va duce jucătorii cu secole înainte de evenimentele din linia temporală a seriei originale. În ciuda acestei schimbări, unul dintre luptătorii principali, Johnny Cage, va ajunge în setul de personaje de start. Mai mult, unul dintre skin-uri îi va permite să fie transformat în Jean-Claude Van Damme.

Apariția lui Van Damme în Mortal Kombat 1 închide o buclă definitivă în istoria MK, deoarece acest actor și artist marțial deosebit a fost prototipul lui Cage. Acest luptător din joc a fost creat ca o parodie distorsionată a personajelor de film interpretate de Jean-Claude.

„Trebuia să fie Johnny Cage”, a declarat unul dintre creatorii seriei Mortal Kombat, Ed Boone, pentru Polygon anul trecut. Dezvoltatorii de la Midway i-au împărtășit ideea lui Van Damme, dar acesta a refuzat să facă parte din joc, deși inițial ar fi putut juca el însuși în el.

Publicitate

Articole similare

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta t