Panda-dance
Image default
jocuri

Valve adaugă blocul de notițe la interfața Steam pentru notițe rapide în timpul jocului

Publicitate

Valve a anunțat o serie de modificări la clientul desktop Steam. Cele mai multe dintre aceste modificări se referă la suprapunerea în joc – adică la interfața și ferestrele de deasupra ecranului de joc.

Așadar, noua bară de instrumente vă oferă acces la tot ceea ce ați putea avea nevoie în timpul jocului. Acestea sunt chat-uri cu prietenii, procesul de realizări, ghiduri, discuții despre joc în Steam, browserul și nu numai. Există o suprapunere standard cu un set de ferestre preconfigurate, dar poate fi schimbată după bunul plac.

Două ferestre în special ies în evidență. Prima este fereastra „Despre joc”, care rezumă tot ce s-a întâmplat de la ultima lansare. De exemplu, progresul tău în realizări, o listă de prieteni care joacă jocul, știri și ghiduri de top. Cea de-a doua este „Notes” (Note), unde puteți nota rapid ceva.

Acest bloc de notițe virtual suportă formatarea textului, vă permite să păstrați mai multe notițe despre joc și funcționează chiar și în modul offline. Notele sunt legate de jocuri specifice și se sincronizează între toate computerele cu același cont.

Publicitate

Articole similare

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta t